ناودانی و انواع ان
شکل ناودانی مشابه حرف U انگلیسی می باشد. ناودانی متشکل از یک سطح افقی و دو دیواره یا بال عمود بر آن می باشد که در این صورت ناودانی با داشتن مقاطع باز، شکل U را به خود می گیرد. ناودانی ها در اندازه ها ، ضخامت ها و جنس های مختلفی تولید می شوند و کاربردهای بسیاری در زمینه های مختلف دارند.
ناودانی برای کاربردهای ساختمانی و صنعتی استفاده می گردد. در کاربرد ساختمانی می توان استفاده در چهارچوب در و پنجره و یا ترمیم یک بخش از بنای تخریب شده را مثال زد. کاربردهای صنعتی ناودانی گوناگونی فراوانی دارد. ناودانی در تولید قاب ها و پایه های تجهیزات صنعتی استفاده می شود. میلگرد
از ناودانی برای ساختن ساپورت ها در خطوط لوله و یا در پالایشگاه ها در واحد های پایپینگ استفاده زیادی می گردد. تولید سازه ها و سکوها یکی دیگر از استفاده های صنعتی ناودانی به حساب می آید. در صنعت راهسازی نیز استفاده از ناودانی به عنوان پایه گاردریل و دیگر تجهیزات ترافیکی کاربرد دارد.
ناودانی نیز مانند دیگر محصولات در انواع مختلفی وجود دارد. ناودانی ها در سایز های مختلفی از جمله سایز های ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۴، ۱۶ ، ۱۸ ،۲۰، ۲۲ تولید می شوند.
انواع ناودانی بر حسب وزن و ابعاد آن ها
ناودانی سبک:
ناودانی سبک به معنای آن است که ناودان وزنی کم تر از وزن جدول استاندارد اشتال دارد و وزن آن مطابق با جداول مهندسی نمی باشد و پایین تر از مقدار استاندارد می باشد.
ناودانی سنگین:
ناودانی سنگین به معنای آن است که ناودان وزنی برابر با وزن جداول استادارد اشتال را دارا می باشد و وزن این نوع ناودان مطابق جداول محاسباتی مهندسین می باشد.
نظری یافت نشد.